CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

31.01.2008

İki Yeni Video: Justin Timberlake & Lil' Mama





Çekimleri Aralık ayında tamamlanan ve Pop şarkıcısı Justin Timberlake'in oynadığı Pepsi/Amazon'un yeni reklam filmi sonunda video paylaşım sitelerine düştü. yukarıda linkten faydalanarak vdeoyu izleyebilirsiniz. Reklam, çok komik olmuş. Sizinde göreceğiniz gibi Pepsi Cola'nınçekim gücü işlenmiş. Ben çok beğendim.





Diğer video'da yeni bir klip! Lil' Mama, ''Voice of the Young People'' albümünden 3. single'ı ''Shawty Get Loose''a klip çekti. Şarkıda ünlü rapper'a 2007'ye damgasını vuran isimler T-Pain ve Chris Brown eşlik ediyor. Bu iki ismi zaten Chris'in ''Kiss Kiss'' single'ından tanıyoruz ve geçen yıl dinlediğim en güzel şarkılardan birine imza atmışlardı. E bi de bunların üstüne Lil' Mama eklenince süper bişi ortaya çıkmış. Klibin premier'i yakında BET kanalında yapılacak.

30.01.2008

''Discipline'' Promo Resimleri!




Janet Jackson'ın 10. stüdyo albümü ''Discipline''ın promo resimlerine üç yeni resim daha eklendi. Tamamına ulaşmak için sizi burdan alalım. Her ne kadar Janet, büyüleyici görünsede bu resimler beklediğim kadar iyi değil doğrusu...

''Discipline'', Island Records etiketiyle 26 Şubat'ta müzikseverler ile buluşacak albümün şarkı listesi şu şekilde;

01. Discipline (by Ne-Yo)
02. Let Me Know (by Ne-Yo)
03. Luv (by R. Jerkins)
04. Roller Coaster (by R. Jerkins)
05. Feedback (by R. Jerkins)
06. Rock With You (by J. Dupri/Ne-Yo)
07. Letchu Go (by J. Dupri)
08. Tonight (by Stargate)
09. The Greatest Ex Ever (by The Dream/T. Stewart)
10. This Can't Be Good (by Ne-Yo)
11. Feedback (Remix)*
12. [Bonus track]*


Kylie Minogue - Wow [Yeni Klip!]





Ve işte Kylie Minogue'un üçüncü single'ı ''Wow''un klibi.

Mariah Carey: ''Touch My Body''



Mariah Carey
'nin, 1 Nisan'da çıkaracağı yeni stüdyo albümü ''That Chick''in ilk single'ının adı sonunda belli oldu; ''Touch My Body''. Şarkının premier'i 12 Şubat'ta K-HOP radyosunda yapılacak. İlk single'ın albümdeki diğer bir şarkı ''That Chick''in olması muhtemeldi ama görüyoruz ki bu yarışı ''Touch My Body'' kazanmış. Artık tüm gözler 12 Şubat'ta. Divayı dinlemek için sabırsızlanıyorum!.

Natasha Bedingfield feat. Lil' Wayne - Love Like This [Remix!]

Pop şarkıcısı Natasha Bedingfield, ''Pocketful Of Sunshine'' albümünden çıkardığı ve Sean Kingston ile birlikte söylediği ''Love Like This''in remix versiyonunu bizlere sundu. Lil' Wayne, Sean Kingston ve yapıcılığıyla Jim Jonsin'in de içinde bulunduğu remix hoş ritimler taşıyor. Üstte bulunan linkten yararlanarak isterseniz sizde bi dinleyin beğenirseniz ''Download This File''dan indirebilirsiniz.

Colbie Caillat - Realize [MP3 + Klip!]





Colbie Caillat - Realize

Geçen yıl çıkardığı ilk albümü ''Coco''dan çıkan ilk single olan ''Realize'' ile büyük beğeni toplayan Colbie Caillat'ın bu single'ını paylaşmak istedim. Bir kaç şarkısını da MySpace'inden dinledikten sonra albümünü indirdim ve gerçekten çok beğendim. Colbie, özellikle yavaş gitar ritimleri ve buna uygun sesiyle dikkat çekiyor. En yakın zamanda albümünü de bu blogda bulabilirsiniz.

Leona Lewis - Bleeding Love [US Version!]




8 Nisan'da çıkıcak olan ''Spirit'' albümünün ilk single'ı ''Bleeding Love'' ile müthiş bir başarı yakalayan ve listelerden inmeyen Leona Lewis, bu single'ın klibini bir de US Version (Amerika Versiyonu) olarak yayımlıyor. İzlemek isteyenler yukarıdaki linkten yararlanabilirler. Çekimleri ünlü Times Meydanında tamamlanan klib çok hoş. Benden söylemesi...

Kylie Minogue - In My Arms [Klip!]



Avustralya'lı yıldız Kylie Minogue, ondokuzuncu stüdyo albümü ''X''den ilk çıkardığı ilk single "2 Hearts"dan sonra ikinci single'ı ''In My Arms''ın yepyeni klibiyle tekrar karşıımıza çıkıyor. Çok tatlı, renkli bir klip olmuş doğrusu. Listelerde ''2 Hearts'' ile fırtına gibi esen Kylie'nin, bu fırtınası uzun süre devam edeceğe benziyor. Şimdi tüm gözler üçüncü single olan ''Wow''un klibinde. Onunda en yakın zamanda klibini göreceğiz.

29.01.2008

''Brit Awards'' Aday Listesi!



Her yıl olduğu gibi bu yılda özellikle İngiltere'de merakla beklenen İngiliz Müzik Ödülleri ''Brit Awards'', 20 Şubat Çarşamba gecesi görkemli bir törenle sahiplerini bulucak. Arctic Monkeys, Leona Lewis ve Mika gibi isimlerin damgasını vurduğu liste şu şekilde:

*En İyi İngiliz Solo Erkek

Jamie T
Mark Ronson
Richard Hawley
Mika
Newton Faulkner

*En İyi İngiliz Solo Kadın

Kate Nash
KT Tunstall
Bat For Lashes
Leona Lewis
PJ Harvey

*En İyi İngiliz Grup

Arctic Monkeys
Editors
Girls Aloud
Take That
Kaiser Chiefs

*En İyi İngiliz Albüm

Arctic Monkeys - Favourite Worst Nightmare
Leona Lewis - Spirit
Mark Ronson - Version
Take That - Beautiful World
Mika - Life In Cartoon Motion

*En İyi Çıkış

Bat For Lashes
Kate Nash
Leona Lewis
Klaxons
Mika

*En İyi Canlı Performans

Arctic Monkeys
Kaiser Chiefs
Klaxons
Muse
Take That

Gece ve adaylar hakkında bilgi almak, oy vermek için sizi ödüllerin resmi sitesi www.brits.co.uk'a alalım.

Yeni Single Haftaya Salı Radyo'da!


Ünlü Amerikan rayosu K-HOP dün yayınladığı haberde Mariah Carey'nin adı henüz açıklanmayan yeni single'ının 29 Ocak'tan yani bugünden itibaren radyolarında çalınacağını duyurmuştu. Bizde sabırsızlıkla bugünü beklyorduk ama IDJ'den gelen son dakika müdehelesiyle bir hafta daha beklicez. Bu arada Mariah'nın yeni albümü 'That Chick', 1 Nisan'da çıkacak.

Kaynak MariahTurkiye.Net

27.01.2008

Üç Yeni Video: Carrie Underwood & Kylie Minogue, Janet Jackson!


İlk olarak Janet Jackson, yeni albümünün ilk single'ı olan 'Feedback'a klip çekti. Dünya'dan uzakta, Uzayın ve benzer boşlukların fon olarak kullanıldığı klip güzel olmuş. Ayrıca Janet'ta danslarıyla yine farklı bi hava katmış diyebilirim.

İkinci yeni klip ise American Idol ve Country müziğinin yıldızı Carrie Underwood'dan geliyor. 'All American Girl' single'ına çektiği bu video bir hayli eğlenceli görünüyor. İzlemenizi tavsiye ederim. Single Carrie'nin ilk albümü olan 'Some Hearts'dan.

Son olarak bir performans videosu paylaşmak istedim. Kylie Minogue'un NRJ Music Awards'da sergilediği performans YouTube'a sonunda düştü. Söylenecek pek bişi yok izleyin görün. Gerçekten harika.

Maroon 5 - Goodnight Goodnight

Dördüncü stüdyo albümleri ''It Wont Be Soon Before Long''dan sırasıyla; ''Make Me Wonder'', ''Wake Up Call'', ''Won't Go Home Without You'' şarkılarını yayınlayan Amerika'lı grup Maroon 5 aynı albümden dördüncü single'ı Goodnight Goodnight ile tekrar karşımıza çıkıyor. Şarkı Amerikan radyolarında çalınmaya başladı ve Kanada'nın Airplay müzik listesinde yerini almaya başladı. Hoş rtimler var şarkıda dinlemenizi öneririm.

Taylor Swif, Grammy Adayları Partisinde!


Henüz 18 yaşında bu yıl Grammy Ödüllerine aday gösterilen genç Country yıldızı Taylor Swift, geçtiğimiz günlerdne Nashville'de düzenlene Grammy Adayları Partisine katıldı. Geceden fotoğraflar için sizi burdan alalım. Taylor, gerçekten çok güzel görünüyor.

Grammy'lerde Performans Sergiliyecek İsimler!


10 Şubat'ta Los Angeles'da ki The Staples Center'da düzenlenecek olan müzik dünyasının Oscar'ı Grammy Awards'da performans sergileyecek isimlerin bazıları; Beyoncé, Tina Turner, Mary J Blige ve Rihanna.

Etrafta Beyoncé ile Tina Turner'ın birlikte sahne alacağı dedikoduları var ama henüz kesin olan bişi yok. Büyülü geceye yaklaştıkça gelişmeleri en ince ayrıntısına kadar birlikte takip edeceğiz. Ödüllerdeki kategori listesinin tamamı için burdan buyrun.

Ashanti'nin "The Way That I Love U" Cover'ı!


RnB şarkıcısı Ashanti, resmi web sitesinde single'ı "The Way That I Love U''nun cover resmini yayınladı. Resme baktığımızda, gerçekten müthiş bir çekim olmuş. Aksesuarlardan tutun yüzün yansımasına kadar gerçekten çok hoş. Bu arada hatırlatmakta fayda var; bu single'ın da yer aldığı Ashanti'nin dördüncü stüdyo albümü ''The Declaration'', 4 Haziran'da yayınlanacak.

NRJ Music Awards 2008


Ünlü Fransız müzik kanalı NRJ'nin her yıl düzenlediği ''NRJ Music Awards'' bu yılda sahiplerini sahiplerini buldu. Görkemli bir gecede dağıtılan ödüllerde özellikle Fransız Christophe Maé ön plana çıktı (En İyi Fransız Şarkıcı, ve En İyi Erkek Erkek Fransız Sanatçısı dallarında ödül aldı). Uluslararası anlamda verilen ödüllere baktığımızda; En İyi Grup olarak Tokio Hotel, En İyi Erkek Şarkıcıda; Justin Timberlake, En İyi Kadın da; Avril Lavigne, En İyi Şarkıcı da: Rihanna, En İyi Albümde ise hala nasıl aldığını çözemediğim Britney Spears, ''Blackout'' ile gecede sevinen isimler oldular.