CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

11.02.2008

50. Grammy Ödülleri: Performanslar & Röportajlar!




Carrie Underwood - Before He Cheats
Fergie & John Legend - Finally
Rihanna - Umbrella/Don't Stop The Music
Kanye West - Stronger
Foo Fighters - The Pretender
Alicia Keys - A Tribute To Frank Sinatra / No One

Beyonce & Tina Turner (İntro) - Proud Mary / Amy Winehouse

Los Angeles'da gerçekleşen bu muhteşem gecede dağıtılan ödüller hakkında bahsetmiştim. Tabii bir de gecede kazananlar ile yapılan röportajlar, performanslar ve dahası var...Öncelikle performanslardan başlıyalım; Gecede en beğendiğim performansları Foo Fighters ve Carrie Underwood gerçekleştirdi. FF'in ''The Pretender'' single'ını ilk çıktığı günden beri sıkılmadan dinliyorum bunun da etkisi var gerçi ama Hıncal Uluç'un deyimiyle kalite ortada. :) Diğer performanslarda ise Kanye'nin her zamanki gibi ''Stronger'' ile milleti coşturduğunu gördük aynı şekilde Rihanna'da öyle. En merakla beklediğim performanslardan biri de Fergie ile John Legend'ındı. Ona da bayıldığımı söylemeden geçemicem. Tabii bir de Beyoncé ile efsane Tina Turner'ın düeti var ki...anlatmak için kelime bulamıyorum.

Röportajlar ve gecede yaşananlar için ise yayıncı kuruluş CBS'nin özel sayfasından yararlanabilirsiniz. Burada özellikle gecenin tartışmasız yıldızı Amy Winehouse'dan ayrıca bahsedilmiş. Sayfada geceden fotoğraflar, videolar ve bahsettiğim gibi röportajları bulabilirsiniz. Paylaşmadan geçemicem bir de Grammy hakkında küçük bir test var. Burayı tıklayarak Grammy bilgilerinizi yoklayabilirsiniz.

-----

The 50th Annual Grammy Awards were held at the Staples Center in Los Angeles last nigt. Check out performances of the show. Alicia Keys' colorful opening song, a glamorous, retro-cool version of "Learnin' the Blues," performed as a duet with Frank Sinatra in a black-and-white video, showed that the venerable awards show can honor its past without looking overly sentimental. Jaws dropped and some people even gasped in the press room when Tina Turner took the stage with Beyonce. They both looked absolutely stunning in silver, and what a treat to have both beauties sing "Proud Mary." Other performances fantastic! Great night, great performances. Check out CBS's Grammy special page. (Interviews, Photos and more!)